Integraal campers Marknesse

Jong gebruikte modellen met tal van luxe opties

Uw camperavontuur begint bij Integraal campers Marknesse!

Droomt u al jaren van een eigen camper en wilt u deze wens in vervulling laten gaan? Bij Integraal campers Marknesse vindt u onder een van de vele, jong gebruikte modellen ongetwijfeld uw ideale camper! Want met tal van luxe opties maken de unieke integraal campers van deze specialist het mobiele reizen comfortabel, hoogwaardig, veilig en relaxt.

Jong gebruikte modellen
Als specialist in Hymer integraal campers is Integraal campers Marknesse voortdurend op zoek naar mooie, jong gebruikte modellen. In de uitgebreide showroom vindt u daarom de meest complete campers. Deze hebben weinig kilometers en komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar. Daarom geniet u van een integraal camper die als nieuw is, maar de prijs heeft van een occasion.

Deskundig advies
Integraal campers Marknesse wordt gerund door Lucien, Sandra en hun zoon Léon van Regenmortel. Zij voorzien u van deskundig advies waardoor u de juiste keuze kunt maken. Ook zijn zij uitstekend thuis in de techniek van campers. In de eigen werkplaats kunnen kleine reparaties en aanpassingen aan uw camper worden uitgevoerd. Zo kunt u veilig en plezierig op reis met uw integraal camper!

Verkoop in bemiddeling
Wanneer u uw Hymer camper wilt verkopen, kan Integraal campers Marknesse u met ‘verkoop in bemiddeling’ helpen en ontzorgen bij het verkopen van uw camper. Uw Hymer wordt van binnen en van buiten zorgvuldig schoon gepoetst, waardoor uw camper net zo wordt gepresenteerd als alle andere modellen. Ook staat uw camper in de overdekte showroom en wordt deze ter behoud van de accu’s aangesloten op de stroom. Dit alles met het doel om uw integraal camper snel te verkopen. Integraal campers Marknesse biedt dit aan tegen zeer scherpe tarieven.

Met de optelsom van uniek aanbod, deskundig advies en optimale service is de familie Van Regenmortel u graag van dienst en kan uw camperavontuur beginnen! Waar reist u straks naartoe?

Impressie van ons bedrijf
Bekijk onderstaande video voor een impressie van ons bedrijf.

Integraalcampers Marknesse B.V. gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.