Historie van Integraal campers Marknesse

Integraalcampers Marknesse is ontstaan uit de combinatie van jarenlange ervaring en enthousiasme. In 1999 startte de familie Trouwborst met het verkopen van campers. Wegens succes, specialiseerden zij zich al snel verder in jong gebruikte modellen integraalcampers van het vooraanstaande merk Hymer.

Camper specialist
Enkele jaren geleden hebben Lucien, Sandra en Léon van Regenmortel het stokje van hen overgenomen. Met dezelfde dosis bevlogenheid, kennis en ervaring runnen zij Integraalcampers Marknesse. Op de achtergrond is de familie Trouwborst nog altijd betrokken bij het reilen en zeilen binnen het specialistische bedrijf.

Jong gebruikte modellen
Voortdurend is Integraalcampers Marknesse op zoek naar de mooiste en meest complete integraalcampers. Deze zijn meestal rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar en hebben slechts weinig kilometers op de teller. Wilt u extra opties aan uw favoriete model toevoegen? Deze kunnen wij in onze eigen werkplaats voor u monteren!

Deskundig advies
Bij Integraalcampers Marknesse beschikken wij over jarenlange ervaring en voorzien u hiermee van deskundig advies. Ook zijn wij zelf camper fanaten in hart en nieren. Onze ervaringen delen we dan ook graag met u. Integraalcampers Marknesse staat voor transparantie, eenvoud en lage kosten. Ons motto luidt dan ook: onze eenvoud is uw voordeel!

Wij zien uit naar uw komst!

Integraalcampers Marknesse B.V. gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.