Camper bemiddeling

Wanneer u uw Hymer camper wilt verkopen, kan Integraalcampers Marknesse u met ‘verkoop in bemiddeling’ helpen en ontzorgen. Deze dienst bieden wij aan tegen zeer scherpe tarieven.

  • Wij poetsen uw camper van buiten en van binnen zorgvuldig schoon. Deze presenteren wij op dezelfde mooie en opvallende wijze als onze eigen campers.
  • Wij plaatsen uw camper in onze overdekte showroom. Ter behoud van de accu’s sluiten we de camper aan op de stroom.
  • Met het doel deze snel te verkopen, presenteren wij uw camper optimaal.
  • Tevens brengen wij uw camper onder de aandacht met advertenties.

Wilt u uw camper ook verkopen met verkoop in bemiddeling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze voorwaarden.

Wilt u liever direct verkopen? In overleg kunnen wij de camper ook van u inkopen. Het financiële gedeelte handelen wij direct met u af en u ontvangt een vrijwaring. Integraalcampers Marknesse helpt u graag!

Integraalcampers Marknesse B.V. gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.